Sobre les meves imatges...

Aquestes imatges no estàn lliures de drets, ja que, no ho oblidem , són resultat d'un esforç i una dedicació.
Si desitges alguna d'elles contacta amb mí...

dijous, 25 d’octubre de 2012

Epoca de pluges per fí!

Feia molts mesos que no plovia amb quantitats que es poguessin dir "acceptables" i aquest mes doctubre de 2012 en està compensant una mica el terreny perdut.
El medi natural patia un estrès hídric apreciable, i entre l'entorn vegetal molts  exemplars i obviament unes quantes espècies no han passat la  "prova de tall".Les plantes que han quedat, i això sovintejarà cada cop més, són les que sobreviuen a aquestes sequeres estacionals, i evidentment serán les de climes més arids i alhora calids.
Com a prova poso aquesta imatge de prop de Camprodon el 7 d'agost passat(recordem que la comarca de La Garrotxa sol tenir una pluviositat que ronda els 1000 mm anuals, i destaca pel seu verdor ) i encara havia de passar temps...
Com amant de la fotografia en macro, aquest any ha sigut més escàs en insectes tan en quantitat com en varietat, i es que la falta d'aigua es nota a tots els nivells.Jà des del balcó de casa els últims núvols que han donat bones fotos provenen ni més ni menys que del mes d'abril!

Així doncs el mes d'octubre(i jo crec que segueix desgraciadament la mateixa tònica que l'any passat) ha vingut acompanyat de pluges constants i de moment molt benvingudes.
Són aquestes perturbacions que entren de l'Atlàntic però del sud càlides i carregades d'humitat de forma que no atravessen sempre la península ibèrica , arribant en plena forma fins aquí...
Unes imatges...I per donar més dinamisme en animació GIF
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada