Sobre les meves imatges...

Aquestes imatges no estàn lliures de drets, ja que, no ho oblidem , són resultat d'un esforç i una dedicació.
Si desitges alguna d'elles contacta amb mí...

diumenge, 14 de febrer del 2010

Nikon D200 contra Nikon D300s a 1600 iso


Doncs càmera nova i morbo afegit, qui serà la millor?
Quan es fa una comparativa, s'ha de ésser seriós, per la qual cosa els parámetres de les dues càmeres han de ser el més iguals possibles.He editat amb Nikon Capture NX2 i abans de la presa de fotos he posat les càmeres en el mode més neutre de que disposaven: a la D200 li he posat contrast saturació i nitidesa en "normal" i a la D300s la he posat en mode "neutro", respecte d'aquests paràmetres, les dues cameres sense reducció de soroll activada.
Com es pot veure he enfocat sobre el mateix punt, l'objectiu utilitzat ha sigut el 105 macro VR de Nikon, estabilitzat.Les dades de disparo són 1/45s a f:2.8 per la D300s i 1/40s a f:2.8 per la D200.
La imatge parla per sí sola i la victoria en alta sensibilitat es claríssima pel nou model de Nikon, aportant mólt mes detall.
Es podria pensar que la imatge de la vella camera está desenfocada, doncs rés mes lluny de la realitat donat que la publicada es resultat de varies proves i totes m'han donat el mateix resultat.
Respecte dels colors el balanç de blancs está en "incandescente" en totes dues cameres, i ja podem veure que són diferents totes dues(personalment m'agrada nolt mes la d200).Enfí, mes endavant la definicio pura i dura..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada