Sobre les meves imatges...

Aquestes imatges no estàn lliures de drets, ja que, no ho oblidem , són resultat d'un esforç i una dedicació.
Si desitges alguna d'elles contacta amb mí...

diumenge, 15 d’agost del 2010

Comença la migració dels rapinyaires(amb la camara sempre preparada)

Es una època abundosa pel que fa a animals a la que hem d'afegir la bonança climatica i pluviomètrica i que fa que la verdor pròpia de la primavera s'allargui més en el temps fins arribar a "empalmar" amb les primeres tempestes d'agost.Dit això, aquesta magnífica àliga marcenca(Circaetus gallicus) vaguerejava en companyia d'una altra per la vall del Tenes. A la primera passada m'ha enganxat fent tasques de jardineria, a la segona passada no he faltat a la cita.La foto es un retall però ha quedat prou nítida com per ésser publicada.

dimarts, 10 d’agost del 2010

MACRO! (2)

Es una estació en la que són abundants els licénids, i que trobo ideals per ésser fotografiats.Es el cas d'aquest i que ha permés al objectiu macro de donat el màxim en quant a nitidesa.La primera foto es la papallona en sí.La segona es un retall que permet veure les escates a les ales.
amb aquesta foto vaig suar bastant, no sols per la calor sino perque la papallona girava continuament entorn a sí mateixa mentre libava, fent l la tasca d'enfocar una loteria...
Nikon 105mm macro VR i Nikon D300s --1/500s a f:10 a má alçada.

MACRO!

Dues imatges de dos petits monstres de la natura.Ens trobem sense cap mena de dubte amb superpredadors a petita escala. La primera es una tarántula que caminava a la caça de petits animalons desprevinguts i que em va costar el clavarme totes les pedretes del camí al genoll per treure una foto, encara que fos en posició "acrobática"

L'altra es la prova fefaent de superpredació.Aquesta pobra "Vespula germanica" va ésser reduïda en apenes un minut de intensa lluita i atrapada en aquesta bossa de seda amb un destí mortal...

Unes paraules d'agraiment...

El cas es que el tudó de la foto ha niat a escassos 10 metres del balcó de la casa on passo els caps de setmana, suportant amb estoicitat el xibarri que fa la canalla.Així doncs agraim-li la paciència i la constancia.
Per cert la foto está feta amb objectiu de 500mm i duplicador(en bones condicions surten coses maques).

La següent foto dona fe de que la reproducció va endavant.Haig de dir que el niu es molt difícil de veure i que ha calgut esperar la bona llum per treure una imatge "visible".Les dades 500mm +convertidor 1.4x( a plena obertura), evidentment Nikon D300s i l'indispensable trípode.