Sobre les meves imatges...

Aquestes imatges no estàn lliures de drets, ja que, no ho oblidem , són resultat d'un esforç i una dedicació.
Si desitges alguna d'elles contacta amb mí...

dimarts, 30 de juliol del 2013

Insectes d'estiu

La llagosta egípcia (Anacridium aegyptium) es un insecte de tamany considerable, i tots hem vist ocasionalment el immensos adults.I les cries?
Aquest exemplar no faria més de un centímetre., i amb els colors que gasta es difícil de veure....
Això li permet de devorar vegetals voraçment i mantenir-se fora de la vista dels seus enemics naturals.



Aquesta gran papallona em va cridar l'atencio inclús abans que les Iphiclides podalirius, la xuclallet, o el macaó(Papilio machaon).Es tracta de Brintesia circe, la Bruixa, i sempre me la he trobat voltant aprop de la fruita fermentada.No es pot dir que sigui gaire llepa fils...



El meu fons fotogràfic recuperat UFFF!

Potser he comentat que recentment he(havia) perdut totes les meves fotos per l'avaria física del meu disc dur USB.Fa poc que he recuperat el disc dur del laboratori i respiro tranquil.Les mes de 12000 imatges que tenia están totes, sanes i estàlvies.
Resumir el meu passat digital en poques imatges es parcial(n'hi ha d'excepcionals però editar els raws un per un es pesadet ) perque moltes dormiràn  en el seu nou lloc una altra vegada.Com a mostra unes quantes...

Agro roig al delta de l'Ebre, 2007


Martinet blanc, delta de l'Ebre, 2006

Perdiu de mar , delta del Llobregat, 2012

Voltors, Vall-de-roures, 2007

Xatrac, delta de l'Ebre 2006

Tormenta a altes hores de la matinada 29-07-2013

Hi ha moments d'angoixa en que estic despert i ahir 29-7 ho estava .Llamps , trons  el cel es devenia un espectacle pirotecnic.Va esser una de les tormentes mes violentes ( i curtes que )recordo.
En un breu moment va caure una espectacular cortina d'aigua i multitud de llamps.El trons feien tremolar l'edifici de casa.En total va esser una intensa mitja hora.Les fotos mes destacables són aquest parell (cada vegada que tancava l'obturador de la càmara queia un llamp, ja es mala sort!):